Mascarponetaart met peren

Aantal personen : 6

Ingrediƫnten

Benodigdheden

grote peren

250 g mascarpone

2 eieren

45 g tagatesse/9 g stevia

1 vel bladerdeeg

1 eetlepel paneermeel

 

Bereiding

Werkwijze

 

1:  Verwarm de oven voor op 200°C

2:  Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd ze in partjes.

3:  Meng de mascarpone met de eieren en de zoetstof.

4:  Leg het bakpapier met het bladerdeeg in een taartvorm.

5:  Strooi het paneermeel over de bodem.

6:  Leg de peren in stukjes op het bladerdeeg.

7:  Overgiet de peren met het mascarponemengsel.

8:  Rol het teveel aan bladerdeeg rond de randen op of knip het af.

9:  Bak de taart 10 min in de oven op 200°C.

10:  Bak nog 20 min verder op 150°C.