Recepten

Mascarponetaart met peren

Aantal personen : 6
DESSERT
Bekijk recept

Gestoofde peer met zelfgemaakte ijs (dessert)

Bereidingstijd : 30 min.
Aantal personen : 2
Bekijk recept

Wilde eend met crème van pompoen en quinoa (hoofdgerecht)

Bereidingstijd : 40 min min.
Aantal personen : 2
Bekijk recept

Tartaar van tonijn met roosjes van romanesco (voorgerecht)

Bereidingstijd : 20 min min.
Aantal personen : 2
Bekijk recept

Kaastaart met fijne appelmoes

Bereidingstijd : 60 min.
Aantal personen : 8
Bekijk recept

Varkenshaasje met knolselderfrietjes

Bereidingstijd : 60 min.
Aantal personen : 4
Bekijk recept

AVOCADOSOEP

Bereidingstijd : 15 min.
Aantal personen : 4
Bekijk recept

Plattekaastaart met rabarber

Aantal personen : 0
Bekijk recept

Fris slaatje met komkommer en meloen

Aantal personen : 6
Bekijk recept

Kruidenpannenkoekjes met zalm en kaas

Aantal personen : 12
Bekijk recept

Reacties

"Ik wou jullie nogmaals bedanken voor de fijne workshop van verleden zaterdag, dit wordt vast en zeker onze kerstmenu." - Dona

Kookworkshop

Vlaanderen is een land van Bourgondiërs. Helaas mag niet iedereen alles eten.

Vooral diabetespatiënten moeten extra aandacht hebben voor hetgeen zij eten. Toch is het niet altijd gemakkelijk om de verleidingen van smeuiïge chocolade, knapperige frieten en zoete taartjes te weerstaan.

De Diabeteswerkgroep heeft oog voor deze problematiek en wil u graag helpen. Sinds 2010 organiseert zij ieder jaar een kooksessie.

Tijdens deze workshop staan de deelnemers zelf achter het fornuis om een gezond, lekker en evenwichtig driegangenmenu te koken. Diëtiste Sandra Renders leidt samen met diabeteseducator Danny Van Elewyck deze kooksessie. Het menu wordt door hun beiden samengesteld.

Op zaterdag 19 oktober 2019 vindt de kookworkshop plaats in het Heilig Hart College in Halle.

U kan inschrijven voor kooksessie 1 of 2.

Kooksessie 1: 9u00 - 11u30

Kooksessie 2: 12u00 - 14u30

 

Inschrijven kan via Kim Vaes - zorgtrajecten@arstenkring.be - 0474 20 58 40