Kalender 2019

De Diabeteswerkgroep is een bezig bijtje. Sinds het ontstaan van de werkgroep zijn er al elk jaar activiteiten bij gekomen. De diabeteswerkgroep bestaat ondertussen meer dan 10 jaar.

In 2019 blijven we de nadruk leggen op de groepssessies diabetes. De winkeloefening is steeds een groot succes daarom organiseren wij deze ook jaar opnieuw 2 maal. 

Voor het vierde jaar op rij voorzien we ook beweegsessies. Deze slaan heel erg aan. We organiseren drie beweegsessies waarbij diabetespatiënten in groep onder professionele begleiding samen bewegen op maat. Ons doel hierbij is het aanmoedigen van patiënten een gezonde levensstijl na te streven en zo hun suikerwaarden beter onder controle te houden. 

Uiteraard mag ook onze vaste waarde: de Kookworkshop niet ontbreken. 

In het kader van Wereld Diabetes Dag zetten we het belang van beweging opnieuw maximaal in de kijker! Onze Wandeldag is de uitgelezen kans om goede voornemens in actie om te zetten.

NIEUW! dit jaar is de praktische infosessie diabetes 'diabetes in de praktijk'. neem hiervoor zeker een kijkje bij Activiteiten - Infosessies.

Inschrijven voor al onze activiteiten (uitgezonderd de Wandeldag) is verplicht. Dit kan via Kim Vaes - zorgtrajecten@artsenkring.be - 0474 20 58 40

Onze activiteiten kan je bekijken in de onderstaande Kalender :

Groepssessie 'beweging en gezonde voeding' 12/12/2019 - 12/12/2019

Medisch Huis Buizingen
Een groepssessie diabetes: interessant en leuk! In een kleine groep (max. 12 personen) wordt een thema dat verband houdt met diabetes besproken. Onder begeleiding van 2 professionele zorgverleners wordt tijdens deze groepssessie stil gestaan bij het belang van gezonde voeding en beweging. Men...
Lees meer