Kalender 2020

De Diabeteswerkgroep is een bezig bijtje. Sinds het ontstaan van de werkgroep zijn er al elk jaar activiteiten bij gekomen. De diabeteswerkgroep bestaat ondertussen meer dan 15 jaar.

In 2020 blijven we de nadruk leggen op de groepssessies diabetes. De winkeloefening is steeds een groot succes daarom organiseren wij deze in 2020 opnieuw. Wanneer wij ondervinden dat deze snel volzet is, zal er een 2de winkeloefening ingepland worden.

Voor het vijfde jaar op rij voorzien we ook beweegsessies. Deze slaan heel erg aan. We organiseren drie beweegsessies waarbij diabetespatiënten in groep onder professionele begleiding samen bewegen. Ons doel hierbij is het aanmoedigen van patiënten een gezonde levensstijl na te streven en zo hun suikerwaarden beter onder controle te houden. De beweegsessies zijn op maat van iedere deelnemer en worden professioneel begeleid door twee kinesitherapeuten met ervaring met diabetespatiënten.

Uiteraard mag ook onze vaste waarde: de Kookworkshop niet ontbreken. 

Inschrijven voor al onze activiteiten (uitgezonderd de Wandeldag) is verplicht. Dit kan via  zorgtrajecten@artsenkring.be - 02 360 18 10