No items selected

Meer recepten

Mascarponetaart met peren

Aantal personen : 6
DESSERT
Bekijk recept

Gestoofde peer met zelfgemaakte ijs (dessert)

Bereidingstijd : 30 min.
Aantal personen : 2
Bekijk recept

Wilde eend met crème van pompoen en quinoa (hoofdgerecht)

Bereidingstijd : 40 min min.
Aantal personen : 2
Bekijk recept

Tartaar van tonijn met roosjes van romanesco (voorgerecht)

Bereidingstijd : 20 min min.
Aantal personen : 2
Bekijk recept

Kaastaart met fijne appelmoes

Bereidingstijd : 60 min.
Aantal personen : 8
Bekijk recept

Varkenshaasje met knolselderfrietjes

Bereidingstijd : 60 min.
Aantal personen : 4
Bekijk recept

AVOCADOSOEP

Bereidingstijd : 15 min.
Aantal personen : 4
Bekijk recept

Plattekaastaart met rabarber

Aantal personen : 0
Bekijk recept

Fris slaatje met komkommer en meloen

Aantal personen : 6
Bekijk recept

Kruidenpannenkoekjes met zalm en kaas

Aantal personen : 12
Bekijk recept

Recepten

Fris slaatje met komkommer en meloen

Aantal personen : 6

Ingrediënten

  • 2 komkommers
  • 1 Cavaillon

    Voor de vinaigrette :
  • 1 koffielepel mosterd
  • 2 eetlepels citroensap
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels water
  • 10 verse muntblaadjes
  • Peper (en zout)

 

Bereiding

  • Schil de komkommers en de meloen en snij ze in blokjes van +/- 1 cm.
  • Snipper de muntblaadjes fijn en laat ze trekken in het citroensap.
  • Meng de ingrediënten voor de vinaigrette en voeg deze toe aan de komkommer/meloen mengeling.
  • Laat 1 u trekken in de koelkast alvorens op te dienen.

 

Tip

Bevat per persoon: 110 kcal – 1 Kh-waarde