No items selected

Meer recepten

Mascarponetaart met peren

Aantal personen : 6
DESSERT
Bekijk recept

Gestoofde peer met zelfgemaakte ijs (dessert)

Bereidingstijd : 30 min.
Aantal personen : 2
Bekijk recept

Wilde eend met crème van pompoen en quinoa (hoofdgerecht)

Bereidingstijd : 40 min min.
Aantal personen : 2
Bekijk recept

Tartaar van tonijn met roosjes van romanesco (voorgerecht)

Bereidingstijd : 20 min min.
Aantal personen : 2
Bekijk recept

Kaastaart met fijne appelmoes

Bereidingstijd : 60 min.
Aantal personen : 8
Bekijk recept

Varkenshaasje met knolselderfrietjes

Bereidingstijd : 60 min.
Aantal personen : 4
Bekijk recept

AVOCADOSOEP

Bereidingstijd : 15 min.
Aantal personen : 4
Bekijk recept

Plattekaastaart met rabarber

Aantal personen : 0
Bekijk recept

Fris slaatje met komkommer en meloen

Aantal personen : 6
Bekijk recept

Kruidenpannenkoekjes met zalm en kaas

Aantal personen : 12
Bekijk recept

Recepten

Tartaar van tonijn met roosjes van romanesco (voorgerecht)

Bereidingstijd : 20 min min.
Aantal personen : 2

Ingrediënten

200 gram verse Yellowfin tonijn

1 rijpe avocado

1/2   romanesco

2 limoenen

2 pijpajuinen

1 chili peper

sojasaus

olijfolie

sesamolie

peper en zout

1 kleine sneden Waldkorn brood

 

 

Bereiding

1: Verdeel de romanesco in roosjes.  

Hou een 4-tal roosjes apart en kook de rest van de romanesco gaar in gezouten water. Koel af en zet opzij. Hak een 4-tal roosjes fijn tot je een couscous-structuur bekomt. Meng dit met een halve limoen, een puntje zout en olijfolie.

 

2: Haal de avocado uit en pureer deze samen met de gaargekookte romanesco.  

Voeg 1 limoen, peper, zout en olijfolie toe.

Snijd het brood in korstjes en bak ze zachtjes krokant in sesamolie.

 

3: Portioneer de tonijn in blokjes. Werk af met fijngesneden chili peper, limoensap en pijpajuin. 

 

4: Schik alles op een bord en geniet!