No items selected

Meer recepten

Mascarponetaart met peren

Aantal personen : 6
DESSERT
Bekijk recept

Gestoofde peer met zelfgemaakte ijs (dessert)

Bereidingstijd : 30 min.
Aantal personen : 2
Bekijk recept

Wilde eend met crème van pompoen en quinoa (hoofdgerecht)

Bereidingstijd : 40 min min.
Aantal personen : 2
Bekijk recept

Tartaar van tonijn met roosjes van romanesco (voorgerecht)

Bereidingstijd : 20 min min.
Aantal personen : 2
Bekijk recept

Kaastaart met fijne appelmoes

Bereidingstijd : 60 min.
Aantal personen : 8
Bekijk recept

Varkenshaasje met knolselderfrietjes

Bereidingstijd : 60 min.
Aantal personen : 4
Bekijk recept

AVOCADOSOEP

Bereidingstijd : 15 min.
Aantal personen : 4
Bekijk recept

Plattekaastaart met rabarber

Aantal personen : 0
Bekijk recept

Fris slaatje met komkommer en meloen

Aantal personen : 6
Bekijk recept

Kruidenpannenkoekjes met zalm en kaas

Aantal personen : 12
Bekijk recept

Recepten

Mascarponetaart met peren

Aantal personen : 6

Ingrediënten

Benodigdheden

grote peren

250 g mascarpone

2 eieren

45 g tagatesse/9 g stevia

1 vel bladerdeeg

1 eetlepel paneermeel

 

Bereiding

Werkwijze

 

1:  Verwarm de oven voor op 200°C

2:  Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd ze in partjes.

3:  Meng de mascarpone met de eieren en de zoetstof.

4:  Leg het bakpapier met het bladerdeeg in een taartvorm.

5:  Strooi het paneermeel over de bodem.

6:  Leg de peren in stukjes op het bladerdeeg.

7:  Overgiet de peren met het mascarponemengsel.

8:  Rol het teveel aan bladerdeeg rond de randen op of knip het af.

9:  Bak de taart 10 min in de oven op 200°C.

10:  Bak nog 20 min verder op 150°C.